Tjedni pregled dnevnih događanja za period 15.-21.04.2019. godine

Kategorije

DRUŠTVENE MREŽE

1,739ObožavateljiLike
8SljedbeniciSlijediti
13PretplatniciPovežite se

Dana 15.04.2019. godine u 16.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja skupocjenih parfema iz trgovine „DM“ smještene u trgovačkom centru „City inn“ u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 17.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kd“Nasilja u obitelji„ u ulici Ive Andrića u Tolisi. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu lišila slobode izvršitelja kd 40 godišnjeg D.DŽ. iz Tolise protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 08.40 sati PS Odžak je zaprimila prijavu oštećenja dvorišne ograde obiteljske kuće u Proleterskoj ulici u Odžaku. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je operativnim radom na terenu tvrdila da je navedenu ogradu oštetio vozač pmv 57 godišnji H.K. iz Odžaka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

-istog dana u 09.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji Mehmedalić-Topalčević iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje navedenog Topalčevića.

-istog dana u 16.55 sati se u kružnom toku na križanju II i XIV ulice ispred trgovačkog centra City inn“ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

-dana 16.04.2019. godine u 11.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila ispred pekare „Posavka“ u Franjevačkoj ulici u Donjoj Mahaloj u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan moped. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

-istog dana u 12.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na parkiralištu BP“Rox“ u Orašju u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

-istog dana u 13.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje 56 godišnju H.M. iz Orašja.

-dana 17.04.2019. godine u 18.05 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na regionalnoj cesti R 464a u Potočanima. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je nezgodu uzrokovao, krećući se tmv neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta u alkoholiziranom stanju, vozač 31 godišnji F.N. iz iz Pločara protiv koga će sukladno težini povreda i visini štete biti poduzete zakonom predviđene mjere.

U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 15.-21.04.2019. godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

__2__prijave kaznenih djela
__5__prijava prometnih nezgoda.
__0__prijava narušavanja JRiM.
__0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.
__2__prijave ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda, tj. u vremenu od 15.-21.04.2019. godine smo zaprimili sveukupno__9__prijava za kompletno područje Županije Posavske što možemo smatrati sigurnim periodom iza nas.

GLASNOGOVORNIK
Josip Dominković
Mag.ing.promet