Obavijest o polaganju ispita za vozače čamaca-brodica

Najčitanije

Za sve zainteresirane građane Županije Posavske i strance koji žele pristupiti polaganju ispita za vozače čamaca-brodica da Lučka kapetanija Ostrožac planira organizirati ispit za vozače brodica i čamaca na teritoriju Županije Posavske.

Ispit košta oko 120KM a uz primjerke uplatnica nužno je priložiti Zahtjev za izdavanje Uvjerenja o položenom ispitu sa jednom fotografijom i kopijom osobne iskaznice (ili nekog drugog dokumenta).

Za više informacija obratite se Glasnogovorniku MUP-a ŽP Josipu Dominkoviću-Čičku u radno vrijeme na službeni telefon 031 713 644 ili mobitel 063-516-557 od koga možete preuzeti primjerke Zahtjeva za izdavanje uvjerenja kao i same uplatnice.

Ispit će biti organiziran i proveden 29.06.2019. godine u 09.00 sati u zgradi MUP-a ŽP a o eventualnoj promjeni termina ili lokacije prijavljeni kandidati će biti obaviješteni putem lokalnih radio postaja i telefonom.

Priručnike za pripremu ispita kandidati mogu skinuti sa stranica ministarstva prometa i komunikacija BiH ili RH, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Josip Dominković.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti