Više

  Šefica Političkog odjela Britanske ambasade na radnom sastanku u Vladi Županije Posavske

  Najčitanije

  U Vladi Županije Posavske danas je održan sastanak predsjednika Vlade ŽP Đure Topića i šefice Političkog odjela Britanske ambasade Helen Flewker. Predsjednik Vlade ŽP izrazio je dobrodošlicu šefici Političkog odjela Britanske ambasade, te je upoznao sa stanjem u Županiji Posavskoj.
  Teme radnog sastanka bile su nadležnosti i programi Vlada Županije Posavske, te trenutna politička situacija i funkcioniranje institucija u Bosni i Hercegovini.
  Pohvaljeno je opredjeljenje Vlade ŽP za osnivanje Ureda za borbu protiv korupcije kao i formiranje tijela za rodnu ravnopravnost, za prevenciju, zaštitu i borbu protiv nasilja u obitelji i za sprečavanje vršnjačkog nasilja.
  Razgovarano je i o socijalnim pitanjima, europskim integracijama, poljoprivredi i vodoprivredi s posebnim naglaskom na zaštitu od voda i civilnoj zaštiti.
  Radni posjet je dio redovnih aktivnosti Političkog odjela Britanske ambasade s ciljem boljeg uvida u trenutna politička, ekonomska i socijalna pitanja u svim dijelovima Bosne i Hercegovine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti