Više

  Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje projekata zaštite okoliša

  Najčitanije

  Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske objavilo Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje projekata zaštite okoliša.
  Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za raspodjelu sredstava koja će se odnositi na sufinanciranje projekata za zaštitu okoliša, zaštitu prirode, unaprjeđenje i razvoj društvene javne komunalne infrastrukture, projekata energetske učinkovitosti, podizanje svijesti javnosti i drugih sličnih aktivnosti.
  LOT 1 – Projekti za aktivnosti i jačanje komunalne infrastrukture (vodovodne i kanalizacijske mreže), kao poticanje održivog gospodarskog razvoja, a u svrhu zaštite okoliša za projekte, programe i slične aktivnosti iz oblasti zaštite voda, a koji obuhvaćaju vodovodnu i kanalizacijsku mrežu te postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda. Projekti za aktivnosti unaprjeđenje upravljanja komunalnim otpadom na području Županije Posavske, za izgradnju transfer stanica, uspostavu odvojenog prikupljanja otpada, zatvaranje nesanitarnih deponija, povećanje stupnja reciklaže otpada, poboljšanje selektiranja otpada, izgradnju reciklažnih dvorišta, sortirnica komunalnog otpada, nabave opreme i strojeva. Raspoloživa sredstva: 480.000,00 KM.
  LOT 2 – Projekti za aktivnosti promocije zaštite okoliša i zaštite prirode kroz poticanje izbjegavanja nastajanja otpada, jačanje ekološke kulture građana o potrebi okolišno održivog ponašanja, zbrinjavanje otpada, smanjenje zagađenja zraka, zaštita prirodnih bogatstava vode i tla, edukativne, promotivne aktivnosti i rad na terenu. Raspoloživa sredstva: 20.000,00 KM.

  Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 8 dana od dana objave.

  Javni poziv i potrebne obrasce možete preuzeti na poveznicama:

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti