Više

  Obilježen Dan općine Odžak 8. veljače

  Najčitanije

  Općina Odžak danas 8. veljače obilježava Dan općine, a sadržaji su prilagođeni uvjetima pandemije koronavirusa te su skraćeni u odnosu na ranije godine. Poštujući zapovijedi Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije Posavske, otkazana su sva druga događanja osim svečane sjednice Općinskog vijeća s ograničenim brojem sudionika.

  Osmi veljače je određen za Dan općine Odžak, datum kada je Odžak po Daytonu pripao području Federacije BiH i kada je počeo proces povratka. Tim su povodom izaslanstva položila vijence ispred Spomen obilježja u Odžaku podignutog za poginule branitelje 102. HVO brigade Odžak.

  Održana je u skraćenoj formi i svečana sjednica Općinskoga vijeća Odžak. Marko Barukčić, kao najstariji vijećnik Općinskog vijeća u svom obraćanju podsjetio je kako je ove godine i 25. obljetnica povratka na područje općine Odžak. Na sjednici je načelnica općine Nada Ćulap prezentirala aktualne i buduće projekte. Dodijeljeno je i 27 Spomen zahvalnica, preminulim pripadnicima 102. brigade HVO-a. Ostala općinska priznanja ove godine nisu dodjeljivana.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti