Više

  Održana XII. sjednica Skupštine Županije Posavske

  Najčitanije

  Uz predsjedanje Blaža Župarića danas (23.06.) u Domaljevcu održana je XII. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

  Zastupnici su razmatrali i usvojili: Zakon o sigurnosti prometa na cestama u Županiji Posavskoj, Izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva za 2019. godinu i Zaključak o Mišljenju na Nacrt zakona o potpori obiteljima s djecom u FBiH.

  Zastupnici su također primili k znanju i sljedeće Informacije: Informaciju o Izvješću o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2019.godinu, Informaciju o Programu rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2020.godinu, Informaciju o Izvješću o radu Službe za upošljavanje Županije Posavske za 2019. godinu, Informaciju o Programu rada Službe za upošljavanje Županije Posavske za 2020. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijske uprave civilne zaštite za 2019. godinu, Informaciju o Programu rada Županijske uprave civilne zaštite za 2020. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijske uprave za inspekcijske poslove za 2019. godinu, Informaciju o Programu rada Županijske uprave za inspekcijske poslove za 2020. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2019. godinu i Informaciju o Programu rada Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2020.godinu.

  Zastupnička pitanja postavio je zastupnik Drago Zečević.

  Dana 22.06.2020. godine svoje X. sjednice su održali skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarstvo, financije i proračun i Odbor za društvene djelatnosti, izvijestili su iz Stručne službe Skupštine ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti