Više

  Potpisani ugovori za sanaciju regionalnih cesta

  Najčitanije

  Ministar prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske Pero Radić upriličio je danas (31.05.) potpisivanje ugovora u zgradi Vlade Županije Posavske u Orašju. Ugovori su potpisani s predstavnicima izvođača Galax-Niskogradnja d.d. Brčko i Roading d.o.o. Gračanica. Potpisivanju ugovora nazočio je predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić.

  Radi se o ugovorima kojima će biti izvršeni radovi sanacije dvije regionalne ceste na području grada Orašja i općine Odžak u ukupnoj dužini od 1.800,00 metara. Ukupna vrijednost ugovorenih radova je 471.099,42 KM s PDV-om, a rok izvođenja radova 60 dana od uvođenja u posao.

  Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Županije Posavske za 2024. godinu na ekonomskom kodu 821600 – rekonstrukcija i investicijsko održavanje regionalnih cesta, a realizacija ovog projekta planirana je Planom i Programom izgradnje, održavanja i zaštite javnih cesta Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske za 2024. godinu izvijestili su iz Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti