Više

  Projekt Europske unije EU4Agri objavio javni poziv

  Najčitanije

  Projekt Europske unije EU4Agri objavio je javni poziv vrijedan 3 milijuna KM za dodjelu bespovratnih sredstava tj. investicija u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID19 pandemijom.

  Na javni poziv se mogu prijaviti poduzeća, obrti/poduzetnici i zadruge koje se bave preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili proizvodnjom prehrambenih proizvoda i upisani su u registar klijenata kod nadležnog ministarstva/institucije, i koja u vlasničkoj strukturi imaju manje od 25% javnog kapitala ili glasačkih prava tog javnog kapitala i nisu članica holdinga.

  Svaki podnositelj prijave može aplicirati za bespovratna sredstva u iznosu od 60.000,00 do 300.000,00 KM (bez PDV-a), te mora osigurati vlastito sufinanciranje od minimalno 35% ukupnog iznosa predložene investicije.

  Krajnji rok za podnošenje prijava je 30. rujan 2020. godine do 15.00. sati. Prijave podnesene nakon isteka roka se neće uzeti u razmatranje, navodi se u javnom pozivu.

  Javni poziv i prijavne obrasce možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti