Više

  Prvi rujna 5. „Večer Hercegovine u Posavini“

  Najčitanije

  Uoči premijere filmskog festivala „Dani hrvatskog filma“,  u Orašju će se 1. rujna održati peta  „Večer Hercegovine u Posavini“. Nastavljena je tradicija održavanja susreta, prije svega gospodarstvenika i osoba iz javnog života, najprije u Hercegovini tijekom sajma gospodarstva u Mostaru, a onda uzvratno u Orašju uoči filmskog festivala.

  Domaćini „Večeri Hercegovine u Posavini“ su Vlade Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke  i Hercegbosanske županije.  Manifestacija će biti održana u Športsko kulturnom centru Aqua centar Bazeni Orašje.

  -Očekujemo u Orašju do 700 gostiju, među kojima će biti visoki dužnosnici iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, predstavnici županija domaćina manifestacije, javnih institucija, kulturni i sportski djelatnici i u najvećem broju gospodarstvenici. Večer će biti obogaćena i kulturnim sadržajima, nastupima KUD-ova iz Hercegovine i Posavine. Ovo je velika gospodarska i kulturna manifestacija koja na svojevrstan način otvara sadržaje 22. festivala „Dani hrvatskog filma“ u Orašju. Za nas je ona značajna jer u neformalnom druženju gospodarstvenici uspostavljaju još bolju suradnju, a također nastojimo još čvršće uvezati Posavinu i sa ostalim gostima iz raznih segmenata javnog života,  kazao je u susret manifestacijama predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti