Više

  Sastanak o zaštiti okoliša u Ministarstvu prometa, veza i zaštite okoliša ŽP

  Najčitanije

  Na inicijativu Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske u zgradi Vlade ŽP u Odžaku održan je radni sastanak na temu zaštite okoliša. Na sastanku su sudjelovali Anes Osmanović, ministar prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske sa stručnim suradnicima, Jasminom Osmanovićem, direktorom Društva za postupanje s ambalažnim otpadom Eko život d.o.o. Tuzla, sa suradnicom Edisom Bajramović te predstavnikom eko firme Zeleni planet d.o.o. Odžak.

  Djelatnost operatera Eko život d.o.o. Tuzla je osiguranje uvjeta za funkcioniranje sustava upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom u skladu s principima zaštite okoliša, važećim zakonskim propisima i međunarodnim standardima. Eko život d.o.o. je službeni operater za upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom na teritoriji F BiH.

  -Ovo je važan sastanak na kojem smo definirali pravce djelovanja naše suradnje koja će donijeti niz projekata u sferi zaštite okoliša, zbrinjavanja i recikliranja otpada po najvišim standardima. U većinu projekata pored općina bit će uključene i udruge koje se bave ovom problematikom i škole kroz edukaciju najmlađih generacija. Prve aktivnosti ćemo realizirati kroz Dan planete Zemlje kojeg tradicionalno obilježavamo u našoj županiji, izjavio je ministar Anes Osmanović.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti