Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 11.-17.06.2018.g.

  Najčitanije

  Dana 11.06.2018 godine u vremenu od 14.45-19.00 sati službenik PS Orašje je pružao asistenciju djelatnicima Županijske bolnice Orašje u obliku pratnje  psihički bolesne osobe  na psihijatrijski odjel u Tuzlu

  -dana 13.06.2018 godine u 04.40 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na magistralnoj cesti u Prudu. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je nezgodu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta pmv uzrokovao 42 godišnji A.S.  iz Odžaka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana  u 10.15 sati službenik PS Orašje je  pored vode na rovovima u Oštroj Luci pronašao  protutenkovsku minu o čemu su upoznati pripadnici Civilne Zaštite koji  će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 14.06.2018 godine u vremenu od 07.-11.00 policijski službenici PU Odžak su provodili pojačanu kontrolu prometa lokalnog karaktera koja je protekla bez incidenata

  -dana 15.06.2018 godine u 22.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kaznenog djela“Ugrožavanja sigurnosti“ izvršenog od strane 39 godišnjeg A.G. iz  Slavonskog Broda  koga je dežurni istražitelj krim policije PU Odžak lišio slobode i  protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 20.15 sati JRiM vrijeđanjem i omalovažavanjem  gostiju na BP“Rox“ u Orašju narušio 53 godišnji A:H. iz  Orašja  koji je lišen slobode i zadržan. Protiv navedenog  će patrola PS Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 07.35 sati se u Vrbovcu dogodila prometna nezgoda  u kojoj je sudjelovalo jedno pmv . O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je istu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 24 godišnji Dragičević iz Modriče protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 16.55 sati se na križanju VII  i XIV ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.  Očevidom patrole prometne policije  je utvrđeno da je istu ne poštujući prednost prolaska uzrokovala 19 godišnjakinja  iz Domaljevca protiv koja će sukladno težini povreda sudionica biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.30 sati PU Odžak je zaprimila prijavu oštećenja spomenika  u gradskom parku  u Odžaku.  O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 16.06.2018 godine u 13.15 sati se  na lokalnoj cesti   u Domaljevcu dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao vozač pmv 65 godišnji M.P.  iz  Domaljevca protiv koga će sukladno težini povreda vozača biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 17.06.2018 godine u 11.42 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u kuću obitelji Ivić u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji je obavio očevid i otpočeo potragu za izvršiteljima i otuđenim vrijednostima.

  -istog dana u 16.55 sati se  na magistralnoj cesti M 1.8 u Orašju dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 29 godišnji Jovičić protiv koga će sukladno težini povreda putnica iz vozila biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.50 sati  skokom kroz prozor toaleta je iz prostorija PU Odžak pobjegao lišeni slobode 39 godišnji A.G. iz  Slavonskog broda  o čemu je obaviješten županijski tužilac koji je naložio poduzimanje zakonom predviđenih mjera.

  – 17/18.06.2018 godine u vremenu od 22.-02.00 sati  policijski službenici MUP-a su provodili pojačanu kontrolu prometa županijskog karaktera  koja je protekla bez incidenata. Koristim priliku zahvaliti  se kontroliranim sudionicima na korektnom ponašanju a o rezultatima ćemo Vas izvijestiti po prispijeću.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 11.-17.06.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __3__prijave  kaznenih djela, prijavljeni su različiti sadržaji.

  __5__prijava prometnih nezgoda, uglavnom uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta..

  __1__prijavu narušavanja JRiM , koj je narušen vrijeđanjem i omalovažavanjem gostiju benzinske pumpe.

  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __5__prijave ostalih događanja, prijavljene su različite policijske aktivnosti. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 11.-17.06.2018 godine smo zaprimili sveukupno tek __14__ prijava    za kompletno područje Županije Posavske što i dalje možemo smatrati sigurnim tjednom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti