Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 17.-23.08.2015 godine

  Najčitanije

  Dana 17.08.2015 godine u 11.30 sati se na parkingu poduzeća“Badžo“ u industrijskoj zoni Orašja dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je nepropisno se krećući voz8ilom u natrag uzrokovao 65 godišnji H.S. iz Orašja protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.
  -istog dana u 21.05 sati se na parkingu GP Orašje dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 TMV.Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije će protiv odgovornog za nezgodu provesti prekršajni postupak
  -istog dana u 11.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja prednjeg vjetrobrana na pmv vlasništvo obitelji Mašić .O istom je patrola prometne policije sačinila službenu zabilješku.
  -dana 18.08.2015 godine u 10.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kd“Pronevjere u službi“ izvršenog od strane predsjednika udruge stanara stambene zgrade „Soliter 2“ u Titovoj ulici u Odžaku. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.
  -dana 19.08.2015 godine u 15.10 sati u Titovoj ulici u Odžaku ispred ćevapdžinice“Vajdi“JRiM je vrijeđanjem i omalovažavanje OSO narušio 42 godišnji M.P. iz Novog Sela protiv koga će patrola PS Odžak provesti prekršajni postupak.
  -istog dana u 14.45 sati se ispred skladišta „MaXi Cash and Carry“ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno tmv i jedan kombibus a koju je krećući se nepropisno u natrag uzrokovao vozač tmv 40 godišnji Mujić protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.
  -dana 20.08.2015 godine u 00.15 sati se u Prudu dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 57 godišnji M.D. iz Orašja protiv koga će patrola prometne policije PU Odžak provesti prekršajni postupak.
  -dana 20.08.2015 godine u 07.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja pmv vlasništvo obitelji Mehmedalić parkirano u VII ulici u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji je obavio očevid te će poduzeti zakonom predviđene mjere
  -istog dana u 19.20 sati se na lokalnoj cesti u Ugljari dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.
  -dana 21.08.2015 godine u 16.30 sati se na parkingu ispred šoping centra „Citi in“ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i NN vozilo koje se udaljilo sa lica mjesta a da vozači nisu razmijenili podatke niti popunili europsko izvješće o nezgodama. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je otpočela potragu za nesavjesnim vozačem protiv koga će nakon utvrđivanja identiteta provesti prekršajni postupak.
  U tijeku izvještajnog perioda ,od 17.-23.08.2015 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:
  __2___prijave kaznenih djela.
  __6___prijava prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom.
  __1__prijavu narušavanja JriM i to ponovno vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom ili povodom vršenja službene dužnosti.
  __1_prijavu ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 17.-23.08.2015 godine smo zaprimili sveukupno tek ___10__prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

  GLASNOGOVORNIK

  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti