Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 21.-27.12.2015 godine

  Najčitanije

  Dana 21.12.2015 godine u 11.40 sati se  u Lepnici na križanju magistralne ceste M 1.8 i lokalne ceste za Vidovice dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 22.12.2015 godine u 08.45 sati PS Odžak je zaprimila prijavu oštećenja ulaznih vrata  na novoizgrađenom objektu vlasništvo Općine Odžak. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana službenici PS Orašje su zaprimili informaciju o pucanju iz vatrenog oružja od strane 50 godišnjeg M.Z. iz Ugljare.O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je privremeno oduzeo lovačku pušku vlasništvo navedenog protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 22.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu nasilja u obitelji u O.Luci. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je jrim u alkoholiziranom stanju narušio  56 godišnji O.T. iz O.Luke koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja.Protiv navedenog će uslijediti prekršajni postupak.

  -istog dana u 23.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog napada na 29 godišnjeg Kosića  iz Boka. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da su imenovanog  fizički napale 3 muške osobe protiv kojih će biti proveden prekršajni postupak.

  U tijeku izvještajnog  period  ,od 21.-27.12.2015 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __2___prijave kaznenih djela.                                                                                                 

  __1___prijavu prometnih nezgoda.

  __2___prijave narušavanja JriM.

  __0___prijava ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 21.-27.12.2015 godine smo zaprimili sveukupno   ___5  __prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

   

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                   Josip Dominković

                                                                                                      Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti