Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 25.-31.012016 g.

  Najčitanije

  Dana 25.01.2016 godine u 16.15 sati se na magistralnoj cesti Orašje-Šamac u blizini crpne pumpe  dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv .O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je obavila očevid kojim je utvrdila da su u nezgodi obadva vozača pmv zadobila teške tjelesne povrede a da je istu nezgodu  krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovala 40 godišnja Čelikovićka  iz Šamca protiv koje će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 26.01.2016 godine u 10.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kaznenog djela „Teške krađe“ na terminalu  graničnog prijelaza Orašje. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je obavio očevid i poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.20 sati službenici krim policije PU Orašje su temeljem tjeralice   Osnovnog suda Zavidovići lišili slobode 27 godišnjeg Fetića  iz Maglaja  koji će biti predan  pritvorskoj jedinici na postupanje.

  -dana 27.01.2016 godine u 08.30 sati službenici krim policije PU Orašje su  osobu lišenu slobode , 27 godišnjeg Fetića  iz Maglaja  predali na postupanje službenicima Sudske policije Odžak.

  -dana 28.01.2016 godine u 22.10 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu narušavanja JriM  u ulici Palih Branitelja  u Grebnicama. O istom je upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac koja je utvrdila da su jrim,vikom,galamom i fizičkim razračunavanjem narušila braća Živković iz Grebnica  protiv kojih će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 12.00 sati se  ulici Vladimira Nazora u Tolisi dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv i u kojoj je  jedna osoba zadobila tjelesne povrede. Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije PU Orašje je protiv odgovornog za istu nezgodu poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 18.40 sati se  u Jošavi dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 18 godišnji A.B. iz Vrbovca protiv koga će biti  proveden prekršajni postupak.

   

  -dana 29.01.2016 godine u 20.40 sati PS  Domaljevac-Šamac je zaprimilia prijavu fizičkog obračuna braće  u Grebnicama. O istom je upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac koja je zbog upornosti u nastavku činjenja prekršaja lišila slobode 27 godišnjeg T.Ž. iz Grebnica protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u  09.17 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu izazivanja požara  u kući obitelji Andjić u Domaljevcu koji su sami ukućani ugasili.  O istom  je upoznat dežurni istražitelj  krim policije PU Orašje koji je utvrdio da u navodima prijave nema elemenata KD .

  -istog dana u 17.10 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu obiteljskih razmirica u  Domaljevcu. O istom je upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje 61 godišnjeg Đukića iz Domaljevca.

  -dana 30.01.2016 godine u 09.35 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu obiteljskih razmirica  u Grebnicama. O istom je upoznata patrola  PS Domaljevac-Šamac koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje članove obitelji  u sukobu.

  -dana 01.02.2016 godine u vremenu od 03.15-07.00 sati  u prostorijama PS Orašje se nalazio 23 godišnjak iz Grebnica  koji bi u jutarnjima satima trebao biti upućen ponovno  na liječenje .

  U tijeku izvještajnog  perioda  ,od 25.-31.01.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __1___prijavu kaznenih djela,prijavljena je samo „teška krađa“ na terminalu u Orašju    

  __3___prijave prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta

  __2___prijave narušavanja JriM,koji je najčešće narušavan tučom.

  __6___prijava ostalih događanja,najčešće su prijavljivane obiteljske razmirice.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 25.-31.01.2016 godine smo zaprimili sveukupno   ___12 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske .

                    

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                   Josip Dominković

                                                                                                      Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti