Više

  27. obljetnica osnutka Udruge dragovoljaca i veterana

  Najčitanije

  Povodom obilježavanja 27. obljetnice osnutka Udruge dragovoljaca i veterana Hrvatskog vijeća obrane Herceg-Bosne, danas (17.09.) predsjedništvo Udruge dragovoljaca i veterana HVO-a Herceg-Bosne Županije Posavske i Marijan Kopić ministar branitelja u Vladi ŽP, položili su vijenac i zapalili svijeće ispred Spomen obilježja za poginule branitelje u Orašju.

  -Na zadnjem sastanku predsjedništva Udruge dragovoljaca, veterana HVO Herceg-Bosne zaključili smo da još uvijek zbog pandemije ne organiziramo nikakva masovna okupljanja, ali zbog dubokog pijeteta prisjećamo se svih poginulih branitelja Hrvatskog vijeća obrane, ratnih vojnih invalida i dragovoljaca i veterana na ovaj skroman i primjeren način.
  Kod središnjeg obilježja u Orašju izgrađenog kao trajni spomen na poginule branitelje, prisjetili smo se svih poginulih branitelja Hrvatskog vijeća obrane, ratnih vojnih invalida i dragovoljaca i veterana na dostojanstven način te smo obilježili 27. obljetnicu osnutka Udruge dragovoljaca i veterana HVO-a Herceg-Bosne. Tim povodom želim uputiti riječi u znaku davanja značaja tom datumu 27. obljetnice svim dragovoljcima i veteranima Hrvatskog vijeća obrane i svim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih, kao i ratnim vojnim invalidima. Zahvalni smo ministru branitelja u Vladi ŽP Marijanu Kopiću što se trudi da suradnja udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Ministarstva branitelja Vlade ŽP bude na jednoj korektnoj i uključivoj razini, izjavio je Marijan Arlović predsjednik županijske Udruge dragovoljaca i veterana HVO Herceg-Bosne u Županiji Posavskoj i dopredsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO Herceg-Bosne.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti