Više

  Ministrica Ana Andrić uputila čestitku povodom Svjetskog dana učitelja

  Najčitanije

  Drage profesorice i profesori, nastavnice i nastavnici, učiteljice i učitelji te sve prosvjetne djelatnice i djelatnici, na samom početku želim vam se u ime Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske prigodno obratiti.
  Ma koliko moja dužnost te zadaci, koji uključuju i obraćanja poput ovoga, zahtijevali formalnost i službenost, nemoguće je ne unijeti u sve to malo duše i osjećaja. Posebice kada je riječ o nečemu, odnosno, nekome koga se pamti za cijeli život, a sjeća od najranije dobi.
  Riječ je, pogađate, upravo o vama!
  Jednom od stupova društva, oslonaca zajednice i uzora svima nama bez obzira na dob. Govoriti o blagodatima ali i teškoćama, prednostima i manama te važnosti vašega zanimanja, usudit ću se reći i životnog poziva, bilo bi suvišno.
  Drugi vjerojatno nisu ni svjesni truda, strpljenja i znanja potrebitog za savladavanje izazova s kojima se svakodnevno susrećete. No, umjesto bilo kakvih dokazivanja na papiru ili uzaludnih pojašnjavanja, vaši živi rezultati dovoljni su dokazi!
  Djeca koja odrastaju u dobre, zrele, marljive i samostalne ljude, te čitavo to njihovo putovanje ne mogu biti veći, življi i iskreniji spomenik vašega zalaganja i usmjeravanja.
  Hoćemo li vam ikada moći dovoljno zahvaliti što nikada niste i nećete odustati od nesebičnog prenošenja i usavršavanja znanja i vještina, što tko zna koliko puta ispravljate pogreške i dajete savjete poput roditelja pune ljubavi i pažnje, što svakoga gledate kao individuu te mu u skladu s time posvećujete posebnu brigu?
  Nadam se da hoćemo!
  No ipak, ma koliko vas hvalili, nikada vam na tome nećemo dovoljno zahvaliti, stoga mi ne preostaje ništa drugo nego vam čestitati!
  Neka vam ove misli budu na umu i svaki drugi dan, uz svakako ovaj vaš poseban!
  Budite i dalje hrabri pomagači, uzori, primjeri, odgajatelji, stupovi društva i nada za bolju budućnost!
  Vaš neka bude svaki dan!

  ministrica
  Ana Andrić, mag.iur.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti