Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv COVID-19

Najčitanije

Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Županije Posavske obavještava građane Županije Posavske da je u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Županije Posavske i domovima zdravlja na području Županije Posavske pokrenut projekt: „Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv COVID-19’’.

Navedeni projekt se provodi s ciljem motiviranja građana Županije Posavske za cijepljenje protiv COVID-19, s ciljem postizanja što više stope procijepljenosti građana protiv COVID-19 i s ciljem ublažavanja posljedica 4. vala pandemije na području Županije Posavske. Navedeni projekt će se provoditi u svim domovima zdravlja na području Županije Posavske svaki radni dan u vremenskom intervalu od 08-14h, a u periodu od 02.09.2021. do isteka zaliha cjepiva protiv COVID-19.

Navedeni projekt podrazumijeva da se građani Županije Posavske i osobe koje imaju stalni radni odnos na području Županije Posavske mogu bez prethodne najave i bez prethodne prijave na popis za cijepljenje dolaskom u dom zdravlja cijepiti 1. (prvom) dozom cjepiva proizvođača: AstraZeneca, Sinopharm i BioNTech/Pfizer te ostalim cjepivima (ako su dostupna). Dakle, građanima će istovremeno biti dostupna sva raspoloživa cjepiva.

Građani koji su primili 1. (prvu) dozu cjepiva proizvođača AstraZeneca izvan Županije Posavske mogu u sklopu ovog projekta biti cijepljeni s 2. (drugom) dozom cjepiva AstraZeneca.

PREDSJEDNIK KRIZNOG
STOŽERA I MINISTAR
Damir Živković, mag.oec.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti