Više

  EU4Agri objavio Javni poziv

  Najčitanije

  Projekt EU4AGRI objavljuje novi Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru potpore investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, vrijedan je 2 milijuna KM.

  Ovaj javni poziv kao i smjernice za potencijalne podnositelje prijava se isključivo odnose na mjeru potpore u prerađivačke kapacitete poljoprivredno-prehrambene industrije kroz uvođenje inovacija i razvoj novih i/ili unapređenje postojećih proizvoda, marketinških alata, te osiguranje kontinuiteta poslovanja i sigurnog i zdravog radnog okruženja.
  Sredstva potpore po jednoj prijavi mogu iznositi od 30.000 KM do 300.000 KM i mogu se koristiti samo za financiranje prihvatljivih troškova (navedeni iznosi ne uključuju PDV koji se smatra neprihvatljivim troškom).
  Prijave se mogu podnijeti od 09. svibnja 2023. godine dok je krajnji rok 20. lipanj 2023. godine do 15:00 sati. Prijave podnesene kroz druge kanale (pošta ili email) se neće uzeti u razmatranje, navedeno je u Javnom pozivu.

  Javni poziv i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti