Više

  Filozofski fakultet pokreće mrežne konzultacije za maturante od 23. svibnja

  Najčitanije

  Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru pokreće mrežne konzultacije za maturante koje će se održati tijekom dva tjedna od 23. svibnja do 3. lipnja po dva termina u tjednu za svaki studij.

  Raspored se može pogledati na poveznici https://ff.sum.ba/hr/node/26891, a klikom na naziv studija otvara se poveznica za pristup konzultacijama gdje će pročelnici, tajnici i profesori sa studija odgovarati na pitanja učenika. Mrežne konzultacije održat će se putem Google Meet platforme.

  Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru izvodi se 17 studijskih programa, a mogu se studirati jednopredmetno ili dvopredmetno. Neki studiji studiraju se isključivo jednopredmetno, neki isključivo dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno.

  „Pridružite nam se i saznajte sve informacije o studijskim programima i studiranju na Filozofskom fakultetu. Razgovarajte s budućim profesorima i saznajte sve o studijima koji vas zanimaju“, poručili su s Filozofskog fakulteta SUM-a.

  Više o studijima i informacijama o upisima može se pogledati na stranici https://upisi.ff.sum.ba/, priopćili su iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti