Više

  Isplaćene godišnje potpore za 79 mladih obitelji za rješavanje stambenog pitanja

  Najčitanije

  Vlada Županije Posavske treću godinu za redom nastavlja provoditi poticanje stambenog zbrinjavanja mladih obitelji kroz subvencioniranje prvog rješavanja stambenog pitanja. Županijski Ureda za obnovu, stambeno zbrinjavanje i raseljene osobe provodi cijeli postupak.

  Posljednjom Odlukom o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2023. godinu na ime ispunjenja ugovorenih obaveza prema korisnicima koji su ostvarili pravo na subvenciju izdvojena su ukupna sredstva u iznosu od 144.807,00 KM. Radi se o redovitim potporama , a ovoga puta radi se 79 korisnika ovih sredstava koji ispunjavaju uvjete prema ugovoru za javni poziv za subvencioniranje prvog rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji. Po korisniku iznos subvencije je 1.833,00 KM.

  -Ovo je redoviti postupak kojeg provodimo kroz realiziranje ugovorenih obveza kao poticaj mladim obiteljima sa područja Županije Posavske koji prvi put rješavaju svoje stambeno pitanje. U tijeku je izrada Javnog poziva za nove korisnike subvencije pa stoga svi zainteresirani mogu dodatne informacije potražiti u našem uredu, izjavio je Ilija Bernatović, ravnatelj Ureda za obnovu, stambeno zbrinjavanje i raseljene osobe.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti