Više

  Izgradnja kružnog toka u Odžaku vrijedna 100.000,00 KM

  Najčitanije

  U prostorijama Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica u Sarajevu danas ( 09.09.) potpisan je Ugovor o namjenskom korištenju doniranih sredstava u Sarajevu, a u svrhu sufinanciranja Projekta „Izgradnja kružnog toka ispred male Vijećnice u Odžaku“. Ugovor su potpisali ministar federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić i ministar prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske Anes Osmanović.

  Nakon apliciranja na raspisani Javni poziv od strane Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske te uspješne ocjene od strane Komisije za provedbu Javnog poziva, odobrena su financijska sredstva u iznosu 100.000,00 KM za izvođenje radova na projektu Izgradnja kružnog toka ispred male Vijećnice u Odžaku, kao dio glavnog projekta Pješačke zone u Odžaku.

  -Ovim će projektom uža gradska jezgra grada Odžaka dobiti potpuno drugačiju i ljepšu sliku, na zadovoljstvo svih građana općine Odžak. Zahvaljujem ujedno ministru Ramiću na svesrdnoj pomoći kroz raznovrsne projekte u Županiji Posavskoj u posljednjih nekoliko godina u ime svih građana i u svoje osobno ime, izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora o namjenskom korištenju doniranih sredstava ministar Osmanović.

  Ministar Osmanović je također naglasio da su za realizaciju ovog projekta potrebna značajnija financijska sredstva, te će se realizacija odvijati u najmanje dvije faze od čega će za realizaciju prve faze biti potrebito osigurati dio financijskih sredstava iz Proračuna Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti