Više

  Javni poziv Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje RH

  Najčitanije

  Na temelju Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu za 2022. godinu, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje raspisao je “Javni poziv za prikupljanje prijava za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranja održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini za 2022. godinu”.

  Registrirane pravne osobe u Bosni i Hercegovini mogu podnijeti prijave za financijske potpore za provedbu projekata koji potiču povratak hrvatskog stanovništva na područje Bosne i Hercegovine i pridonose stvaranju kvalitetnijih uvjeta za održivi život.

  Rok za podnošenje prijava je je osam (8) dana od dana objave na službenoj stranici Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje https://sduosz.gov.hr/ (objavljen 09.11.2022.g.), navodi se u Javnom pozivu.

  Javni poziv, Program pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu za 2022. godinu i Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti