Više

  Ministar Radić potpisao ugovore u vrijednosti od 1.204.701,13 KM

  Najčitanije

  Ugovori za radove na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na području Županije Posavske u ukupnoj vrijednosti od 1.204.701,13 KM potpisani su danas (04.07.) u zgradi Vladi Županije Posavske, uz nazočnost predsjednika Vlade ŽP Đure Topića.
  Nakon provedenog postupka javne nabave ugovore su potpisali ministar prometa, veza i zaštite okoliša ŽP Pero Radić, predstavnik firme Roading d.o.o. Gračanica Osman Mujkić kao odabrani ponuditelj za izvođenje radova u Gradu Orašju i općini Domaljevac-Šamac, te predstavnica firme Balegem d.o.o. Gradačac Jasna Mešanović za izvođenje radova na području općine Odžak.
  Sanacija i rekonstrukcija lokalnih cesta na području grada Orašja obuhvaća radove u četiri mjesne zajednice, a vrijednost ugovorenih radova je 505.285,56 KM s PDV-om, dok se radovi u vrijednosti od 192.873,92 KM s PDV-om izvode u tri mjesne zajednice na području općine Domaljevac-Šamac.
  Radovi u gradskom središtu i ruralnim dijelovima općine Odžak obuhvaćaju presvlaku novim asfaltnim slojem, izgradnju nogostupa, parkinga, staza i platoa, u vrijednosti od 506.541,65 KM s PDV-om.
  Rok izvođenja radova je 60 dana od dana uvođenja u posao.
  Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu ŽP za 2024.godinu , a realizacija projekta planirana je u Planu i Programu održavanja, zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove javnih cesta Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti