Više

  Ministrica Ana Andrić primila najbolje učenike školske 2018/2019.g.

  Najčitanije

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i športa u Vladi ŽP Ana Andrić sa suradnicama Nadom Dujković i Zoricom Raguž Osmanagić u Ministarstvu je primila nagrađene učenike iz Županije Posavske, dobitnike nagrada Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti za nastavne i izvannastavne aktivnosti u školskoj 2018/2019.g.

  Na poziv Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, osnovne i srednje škole iz Županije Posavske su za školsku 2018/2019.g. prijedloge nominacija za najboljeg učenika u uspjehu i izvannastavnim aktivnostima dostavile Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske. Nakon svih pristiglih nominacija županijsko je ministarstvo izvršilo rangiranje i predložilo Federalnom ministarstvu šest najuspješnijih učenika, i to po tri iz osnovne i srednje škole.

  Nagrađeni su sljedeći učenici: Slavko Ćošković učenik 9. razreda iz OŠ Braće Radića iz Domaljevca, Marijan Vidović učenik 9. razreda iz Osnovne škole Stjepana Radića u Boku, Ana Katarina Andačić učenica 9. razreda iz Osnovne škole Vladimira Nazora u Odžaku, Zlatko Abramovič učenik 4. razreda Gimnazije iz Školskog centra fra Martina Nedića u Orašju, Ivan Dabić, učenik 2. razreda Medicinske škole Srednje strukovne škole u Orašju i Katarina Paradžik učenica Srednje škole Pere Zečevića u Odžaku.

  Novčane nagrade učenici su primili u Mostaru 06.12., a danas im je ministrica Ana Andrić uputila srdačnu čestitku na iznimnom uspjehu i uručila prigodne darove. Učenici su imali priliku pitati ministricu o radu ministarstva i iznijeli koje su osnovne potrebe škola za tehničkim pomagalima.- Svojim uspjehom nagrađeni učenici afirmirali su svoje škole, općine iz kojih dolaze i cijelu Županiju Posavsku, poručila je ministrica Andrić.

  Nagrade najboljim učenicima realizirane su u okviru projekta Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti „Potpora najboljim učenicima javnih osnovnih i srednjih škola Federaciji BiH“.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti