Više

  Na području Orašja otkriveni počinitelji tri kaznena djela

  Najčitanije

  Tijekom protekla 24 sata policijski službenici su na području Orašja, hitrom i brzom reakcijom, pronašli dvije osobe koje su počinile tri kaznena djela.

  Naime, dana 01. veljače 2021. godine u 16,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja novčanika, u kojem se nalazila određena količina novca, a koji je otuđila nepoznata ženska osoba. Operativnim radom i brzom reakcijom policijski službenici su, istog dana, u Orašju zatekli dvadeset dvogodišnju S.A. iz Tuzle kod koje su pronašli otuđeni novčanik s cjelokupnim iznosom novca. Zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Teška krađa“ protiv imenovane će biti poduzete mjere i radnje predviđene zakonom.

  Nadalje 02. veljače 2021. godine u 04,20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu da je nepoznata osoba ili više njih podesnim predmetom oštetila aluminijski prozor s roletama i komarnikom na obiteljskoj kući u Franjevačkoj ulici u mjestu Donja Mahala, općina Orašje, te je vlasnica kuće u poštanskom sandučiću pronašla pismo s prijetećim sadržajem od kojeg se ista osjećala uznemireno. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su u navedenoj ulici, nedaleko od mjesta događaja zatekli dvadeset trogodišnjeg M.K. iz mjesta Bok, općina Orašje koji je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD-a „Oštećenje tuđe stvari“ i „Ugrožavanje sigurnosti“ uhićen i prevezen u prostorije za smještaj uhićenih osoba u PU Orašje, gdje će nad istim biti provedena kriminalistička obrada, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti