Više

  Nabavljena nova vozila za policiju

  Najčitanije

  Jučer (06.07.) je upriličena predaja ključeva pet novih putničkih motornih vozila marke Škoda koje je nabavila Vlada Županije Posavske za potrebe Uprave policije MUP ŽP. Ministar unutarnjih poslova u Vladi ŽP gosp. Željko Nedić je uručio ključeve policijskom komesaru gosp. Miroslavu Živkoviću te izrazio zahvalnost Županijskoj Vladi koja je prepoznala potrebe i potvrdila opredijeljenosti u smislu materijalno tehničkog opremanja, kao i unaprjeđenja rada policijskih službenika.

  „Današnjom primopredajom tri patrolna i dva civilna vozila, unaprijedit ćemo operativnost naših policijskih službenika, ujedno ostvariti i značajne uštede. Dosadašnji dio voznog parka bio je u dosta zastarjelom stanju, tako da ćemo dosta uštedjeti u smislu smanjenja potrošnje goriva i maziva, a naravno i tehničkog održavanja vozila“, istaknuo je ministar Željko Nedić. Ovaj put, navodi ministar Nedić, primijenjen je novi model na području Županije, financijski leasing za nabavku novih vozila koja će biti isplaćena u narednih 60 mjeseci, a vrijednost vozila je cca 200.000 KM.

  Policijski komesar gosp. Miroslav Živković je zahvalio ministru Nediću i Vladi ŽP na nabavci vrijednih vozila u cilju povećanja sigurnosti policijskih službenika, kao i sigurnosti imovine i svih građana Županije. „Vozila će biti raspoređena po organizacijskim jedinicama Uprave policije, prioritetno policijskim službenicima koji rade na terenu, što će doprinijet bržem i učinkovitijem odgovoru policije na sve sigurnosne izazove, izvijestili su iz MUP-a ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti