Više

  OBAVIJEST o načinu rada u tijelima uprave

  Najčitanije

  Zbog trenutne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom (COVID-19) i zbog opasnosti od širenja zaraze potrebno je organizirati rad u tijelima uprave na način koji je prilagođen posebnim okolnostima, Vlada Županije Posavske je na 41. telefonskoj sjednici Vlade održanoj danas (25.03. ) donijela Zaključak o načinu rada u županijskim ministarstvima, županijskim upravama, županijskim upravnim organizacijama i stručnim službama Vlade Županije Posavske.

  Radno vrijeme uposlenika u županijskim ministarstvima, županijskim upravama, županijskim upravnim organizacijama i stručnim službama Vlade Županije Posavske, od četvrtka 26.03.2020. godine, utvrđuje se u vremenu od 08.00 do 13.00 sati.

  Građani koji komuniciraju sa županijskim ministarstvima, županijskim upravama, županijskim upravnim organizacijama i stručnim službama Vlade Županije Posavske, upućene su da, u skladu s preventivnim mjerama koje su na snazi, komunikaciju obavljaju isključivo putem telefona i elektronskim putem (e-mail), da sve podneske šalju putem pošte, te da izbjegavaju neposredan dolazak u prostorije tijela uprave.
  Ukoliko zbog hitnosti postoji potreba izravne komunikacije ista se omogućava uz osiguranje protoka stranaka na način da se omogući potrebna socijalna distanca od najmanje 2 metara između osoba uz poštivanje ostalih higijensko – epidemioloških mjera.

  Neophodno je da tijela uprave otkažu sve sastanke u prostorijama tijela uprave, osim onih koji imaju karakter hitnosti, za izvršenje redovnih zadataka i konzultacija, umjesto osobnog kontakta koriste telefone, video-konferencije i internet kao zamjenu za sastanke, navodi se uz ostalo u tekstu Zaključka

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti