Više

  Policijska racija

  Najčitanije

  Uzimajući u obzir veliki interes obavještavamo građane i javnost da su 17. travnja 2022. godine u vremenu od 00,20 do 04,00 sati policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Posavske asistirali službenicima Federalne uprave policije pri izvođenju operativno-taktičke radnje „Policijske racije“ koja je provedena u ugostiteljskom objektu „S-Club“ koji se nalazi u mjestu Ugljara, općina Orašje.

  U skladu s prethodno prikupljenim operativnim saznanjima, a na temelju naloga suca Općinskog suda u Orašju, u sklopu policijske racije, izvršene su pretrage više osoba zatečenih u spomenutom ugostiteljskom objektu kao i pretrage više vozila koja su se nalazila na parking prostoru navedenog objekta.

  Provodeći operativno taktičku radnju „policijsku raciju“ te izvršenim pretragama pronađena je određena količina materije koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu kokain kao i predmeti odnosno pomagala koja se koriste za vršenje kaznenih djela u vezi zlouporaba opojnih droga.

  Tijekom trajanja policijske racije dvije osobe su uhićene od strane policijskih službenika MUP-a Županije Posavske zbog upornosti u činjenju prekršaja, dok su pronađene materije i predmeti privremeno oduzeti od strane policijskih službenika Federalne uprave policije i isti će nastaviti s mjerama i aktivnostima na procesuiranju počinitelja kaznenih djela u vezi sa zlouporabama opojnih droga.

  GLASNOGOVORNIK
  Zdenko Ćubel

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti