Više

  Posjeta direktora Agencije za državnu službu FBiH Ministarstvu pravosuđa i uprave Županije Posavske

  Najčitanije

  Dana 03.04.2024. godine u prostorijama Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Posavske u Odžaku održan je sastanak predstavnika Agencije za državnu službu FBiH, Ministarstva pravosuđa i uprave ŽP i Povjerenstva za državnu službu ŽP.
  Sastanku su prisustvovali direktor Agencije za državnu službu Federacije BiH Refik Begić, Samra Ljuca pomoćnik direktora u Agenciji za državnu službu Federacije BiH, ministar pravosuđa i uprave Županije Posavske Mirsad Ahmetović, predsjednik Povjerenstva za državnu službu Županije Posavske Drago Kopić i tajnik Ministarstva Marko Dujak.
  Tema sastanka je bila razmjena informacija i dogovor o narednim aktivnostima po dokumentu „Politika upravljanja ljudskim resursima u državnoj službi Federacije BiH“ i „Model sufinanciranja sustava stručnog usavršavanja na županijskom nivou“ kao i modalitet uspostave Registra za državne službenike i namještenike.
  Ovom prilikom predstavljena je i Strategija za razvoj ljudskih resursa u strukturama državne službe u FBiH kao i Akcijski plan, izvijestili su iz Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti