Više

  Pravilnik o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore

  Najčitanije

  Objavom novog Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva („Službene novine Federacije BiH”, broj: 32/17) koji je stupio na snagu 29. travnja 2017.g. Sektor poljoprivrede pri Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade Županije Posavske nastavlja sa intenzivnim radom implementacije novčanih potpora.
  -Imajući u vidu prijašnje obavijesti kojom su se poljoprivredni proizvođači obavještavali o složenijoj proceduri apliciranja i obrade zahtjeva kao i uvođenjem novog sustava elektronske obrade novčanih potpora obvezno je pridržavati se propisanih rokova.
  Također, ovaj tjedan će biti aktivan Farmer web portal za poljoprivredne proizvođače temeljem kojeg će moći imati uvid u kompletan proces obrade zahtjeva, odnosno status u datom trenutku vlastitog zahtjeva, jer pristupom Farmer web portalu poljoprivredni proizvođač pristupa vlastitim podacima u Registru poljoprivrednih gazdinstava, pojašnjava Manda Oršolić, pomoćnica ministra u Sektoru za poljoprivredu.

  Ovdje možete preuzeti Pravilnik

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti