Više

  Predsjednica FBiH Lidija Bradara u Vladi ŽP

  Najčitanije

  Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara uoči otvorenja manifestacije Dani Tolise posjetila je Vladu Županije Posavske u Orašju gdje ju je primio predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić. Održan je sastanak s rukovodstvom Županije Posavske na kojem je sudjelovao uz predsjednika Topića i predsjednik Skupštine ŽP Blaž Župarić. Sastanku su nazočili i predstavnici Županije Posavske u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti na višim razinama, izaslanici u Domu naroda Parlamenta Federacije Svetlana Kamenjaš i Ilija Ilić, zastupnici u Zastupničkom domu Ivo Vincetić i Mijo Matanović kao i ministar u Vladi FBiH Željko Nedić.

  Predsjednica Federacije je kazala kako je ovo njena druga službena posjeta Posavini u malo više od dva mjeseca mandata. “Točno je i mjesec dana od imenovanja Vlade Federacije. Vjerujem kako jednu vrstu političkog zaokreta već osjetite i da će se stvari početi mijenjati nabolje”, kazala je predsjednica Bradara.
  Premijer Topić je predsjednici poručio kako se može osloniti na kadrove ove Županije u vidu svakog oblika suradnje kao da isto očekuju od viših razina, komunikaciju i koordinaciju prije svega.
  Kazao je i da Posavina ima puno izazova ali i velike planove i projekte. Na sastanku je razgovarano o problemima poljoprivrednika, vodoprivrednim izazovima ali i brojnim aktualnim projektima cestovnim pogotovo. Spomenute su i prednosti ovog prostora poput proizvodnje hrane kao i činjenica da je Posavska Županija trenutno nadasve dobro zastupljena na svim razinama vlasti.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti