Više

  Predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić i ministar Damir Živković obišli nove prostore Zavoda za javno zdravstvo ŽP i novog Doma zdravlja u Orašju

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić sa resornim ministrom zdravstva i socijalne politike Damirom Živkovićem jučer (29.09.) obišli su prostore zdravstvenih ustanova u Orašju koje će značajno podići kvalitetu pružanja zdravstvenih usluga Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske i Doma zdravlja Orašje. Radi se o projektima koje je nizom donesenih odluka financijska pomogla Vlada Županije Posavske.

  Zavod za javno zdravstvo Županije Posavske obavljao je svoje poslove u prostoru objekta koji se nalazi u neposrednoj blizi Županijske bolnice u Orašju. Neuvjetni prostori za rad značajne zdravstvene ustanove osobito su došli do izražaja u proteklom pandemijskom vremenu covida, te je Vlada ŽP preko resornog ministarstva uložila značajne napore u rješavanju takve situacije. Novi prostori Zavoda za javno zdravstvo ŽP nalaze se u III. Ulici br.54 u Orašju. Zgrada se u cijelosti renovira i prilagođava za rad te zdravstvene ustanove. Radovi su pri završetku pa ih je tim povodom obišao predsjednik Vlade Topić i ministar Živković.

  Obilazak zdravstvenih objekata nastavljen je u novoizgradenom objektu Doma zdravlja Orašje. Kroz razgovore koje su predsjednik Vlade Topić i ministar Živković vodili sa ravnateljima dvije ustanove Danicom Jozić i Ivanom Benkovićem naglašeno je kako je zdravstvo visoko u prioritetima rada Vlade Županije Posavske. Potvrđena je opredijeljenost ubrzanog nastavka projekata, ocijenjenih od životne važnosti za stanovnike Grada Orašje i Županije Posavske kako bi se zdravstvene skrb digli na još višu razinu.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti