Više

  Predsjednik Vlade Županije Posavske posjetio Centar „Kuću nade“ Odžak

  Najčitanije

  Povodom predstojećih blagdana Božića i Nove 2017.godine Vlada Županije Posavske se opredijelila obradovati štićenike tri udruženja koja vode brigu o djeci i osobama sa posebnim potrebama u Odžaku „Kuća nade“, „Angelus“ za općinu Domaljevac-Šamac i „Put u život“za općinu Orašje. Udruženjima je podijeljeno ukupno 130 blagdanskih paketa ( za Odžak 62, Orašje 50 i Domaljevac-Šamac 18 paketa).

  Tim je povodom predsjednik Vlade Marijan Klaić  danas (22.12.) posjetio Centar za edukaciju i rehabilitaciju djece i osoba sa posebnim potrebama „Kuća nade“ u Odžaku. Predsjednika Klaića je o radu Centra upoznala Ivanka Šimić, predsjednica Udruženja. Zahvalna je za povećanje brige za osobe sa posebnim potrebama,  što je prepoznato i u povećanom grantu Proračuna Županije Posavske za 2017.g. Smatra kako se udruženjima može pomoći kroz daljnje zapošljavanje volontera i stručnih osoba , te financiranje programa koje provode kroz rad sa djecom i odraslim osobama sa posebnim potrebama.

  Premijer Klaić je izrazio zadovoljstvo načinom rada u Centru za edukaciju i rehabilitaciju djece i osobama sa posebnim potrebama „Kuća nade“ Odžak i realiziranjem brojnih edukativnih programa. Obećao je kako će Vlada Županije Posavske i dalje biti senzibilizirana spram potreba ovakvih ustanova i naglasio da njihov rad zaslužuje potporu cijele zajednice. Štićenici „Kuće nade“ priredili su prigodan Božićno novogodišnjih program u kojem je bilo zamjetno sa koliko ljubavi i predanosti rade u „Kući nade“ Odžak.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti