Više

  Radni sastanci sa poduzetnicima i obrtnicima u Županiji Posavskoj

  Najčitanije

  Ministar gospodarstva i prostornog uređenja Vlade Županije Posavske Dragutin Živković održao je sastanke u Domaljevcu, Orašju i Odžaku s gospodarstvenicima i obrtnicima, ocjenjujući dobrom organizaciju sastanaka od strane Udruga poduzetnika tri posavske općine. Na sastancima je prezentiran Prijedlog programa utroška granta za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga za 2019. godinu. Cilj radnih sastanaka bio je upoznavanje gospodarstvenika s prijedlogom, te prikupljanje sugestija i prijedloga svih sudionika koji će pomoći u kreiranju i izradi što kvalitetnijeg Programa utroška granta za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga.

  Ministar Živković je upoznao sudionike o ciljevima sastanka i prezentirao prijedlog, radnu verziju Programa utroška granta za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga za 2019. godinu, koja se sastoji od 6 vrsta programa. Predstavljeni su osnovni uvjeti i mogućnosti apliciranja za predviđena grantovska sredstva. Otvorena je i konstruktivna rasprava na kojoj su sudionici sastanaka imali priliku dati svoje primjedbe na dosadašnje programe Ministarstva gospodarstva i prostornog uređenja Vlade Županije Posavske, kao i prijedloge za ovogodišnje programe.

  Nakon održanih sastanaka u ministarstvo pristižu konkretni prijedlozi i sugestije poduzetnika i obrtnika.-Ovih dana finalizirat će se prijedlog koji će biti predočen Vladi Županije Posavske na razmatranje, kazao je u današnjoj radio emisiji „Otvorena vlada“ ministar Živković.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti