Više

  Sistematski pregledi za djecu

  Najčitanije

  Obavještavamo sve zainteresirane stanovnike Županije Posavske da će od 03.06.2024. godine početi besplatni sistematski pregledi za djecu rođenu 2020. godine, kao i za djecu rođenu 2019. godine koja nisu obavila isti prošle godine.

  Naime, Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Županije Posavske će financirati provođenje sistematskih pregleda u Domu zdravlja Orašje za djecu s područja grada Orašja i općine Domaljevac-Šamac te u Domu zdravlja Odžak za djecu s područja općine Odžak.
  Pregledi će se održavati po unaprijed dogovorenim terminima kako bismo našoj djeci omogućili preglede bez čekanja i u ugodnom okruženju, a iste će vršiti specijalizirani tim zdravstvenih djelatnika koji će činiti specijalist pedijatrije, doktor stomatologije, diplomirana medicinska sestra te po potrebi specijalist oftalmologije i psiholog.
  Iako je pregled dobrovoljan, a smatrajući da je zdravlje naše djece najviši prioritet svakog roditelja te društva u cjelini, pozivamo sve roditelje da se odazovu na isti jer samo ranim otkrivanjem i blagovremenom prevencijom oboljenja možemo osigurati zdravi razvoj naše djece.

  Svi zainteresirani roditelji trebaju prijaviti djecu za pregled najkasnije do 31.05.2024. godine i to:
  -za područje grada Orašja i općine Domaljevac-Šamac na broj telefona: 031/714-620, svakim radnim danom u vremenu od 10:00h do 14:00h,
  -za područje općine Odžak na broj telefona: 031/763-570 svakim radnim danom od 08:00h do 13:00h.

  M I N I S T A R
  Damir Živković, mag.oec.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti