Više

  Škole u Županiji Posavskoj spremne za početak drugog polugodišta

  Najčitanije

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske Ana Andrić, zajedno sa suradnicima, održala je 10. siječnja 2024. godine, u zgradi Vlade Županije Posavske, redoviti sastanak s ravnateljima osnovnih i srednjih škola Županije Posavske. Ravnatelji su izložili uspjeh učenika u učenju i vladanju u prvom polugodištu školske 2023./2024. godine te potrebe za stručnim djelatnicima.
  Nakon analize cjelokupnog stanja, zaključeno je da će škole biti spremne za početak II. polugodišta te da će se u ponedjeljak, 15. siječnja 2024. godine, kako je i planirano Kalendarom za tekuću školsku godinu, oglasiti školsko zvono i učenici krenuti na nastavu. Potrebno je posebno naglasiti da su roditelji učenika u Odžaku i Orašju zadovoljni funkcioniranjem produženog boravka za učenike razredne nastave te da su potrebe za smještajem učenika u produženi boravak veće nego što to prostorni kapaciteti škola dozvoljavaju.
  U nastavku ove školske godine, poseban će naglasak biti na unapređenju tjelesnog zdravlja učenika organiziranjem različitih sportskih manifestacija, kao što su: biciklijade, planinarenje, plivanje i sl., a što će svakako doprinijeti i poboljšanju mentalnog zdravlja učenika, naglasila je ministrica Andrić.
  Djelatnici Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske, na čelu s ministricom Andrić, žele svim učenicima i odgojno-obrazovnim djelatnicima uspješan nastavak školske godine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti