Više

  Srednjoškolcima iz Odžaka dodijeljene završne svjedodžbe

  Najčitanije

  U Srednjoj školi Pere Zečevića u Odžaku održana je svečana dodjela završnih svjedodžbi maturantima. Generaciju 2018./2019. godine činila su četiri završna razreda i to: opća gimnazija, strojarski tehničar, cvjećar-vrtlar i automehaničar/bravar.
  Na ceremoniji su proglašeni učenica i učenik generacije te najbolji učenici iz svake struke. Učenica generacije je Katarina Paradžik iz 4.a, dok je učenik generacije također iz 4. a Pejo Bosnić. Najboljom učenicom poljoprivredne struke proglašena je iz 3.e Anđa Babić, najboljim učenikom strojarske struke iz 4.b Marko Grgić, dok se u trogodišnjim zanimanjima strojarske struke najviše iskazao učenik iz 3.f Mario Stanić.
  Dodjela je prošla izuzetno svečano i dostojanstveno, ispratili su ih njihovi roditelji, prijatelji i profesori, a okupljenima se obratila vršiteljica dužnosti ravnateljice Ivanka Pudić. Svečanost je uveličao školski bend Kemija, a učenici su se prisjetili mnogih emotivnih i zabavnih trenutaka koje su doživjeli tijekom svog srednjoškolskog školovanja gledajući prigodan video, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti