Stručna predavanja Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva

Najčitanije

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u svom Planu i programu rada za Sektor poljoprivrede odnosno poljoprivredno – savjetodavne službe uvrstilo je stručna predavanja po proizvodnjama u okviru resornog Sektora. Napominjem da Stručna predavanja održavamo sukladno potrebama koje iskažu poljoprivredni proizvođači i procjenama djelatnika s terena.

Stručna predavanja održati će se 08.03. tekuće godine /utorak/ u 11,oo sati u amfiteatru u Orašju – Centar studiranja Orašje (nova Srednja škola).
Za stručna predavanja predviđena je tema iz područja ratarstva za našu tradicionalnu proizvodnju soje i to:
„Značaj i agrotehničke mjere u uzgoju soje, sa osvrtom na GMO“ predavači su Stanko Vrabec, dipl. ing. agr. predstavnik Poljoprivrednog instituta Osijek i Nada Ević, dipl.ing.agr. predstavnica Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske.
Svi poljoprivredni proizvođači koji se bave ovom proizvodnjom biti će kontaktirani osobno putem telefona od strane djelatnika Sektora poljoprivrede pri Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, izvjestila je pomoćnica ministra poljoprivrede u Sektoru za poljoprivredu Manda Oršolić.

 

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti