Više

  Studentski zbor Sveučilišta Mostar posjetio studente u Orašju, Vitezu i Kreševu

  Najčitanije

  Predstavnici Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru obišli su dislocirane studije u Orašju, Kreševu i Vitezu. Na sastancima su razgovarali o temama kvalitete studiranja, aktualnih problema i kako ih riješiti. Studentski zbor je izabrao koordinatore za dislocirani studij u Orašju radi poboljšanja komunikacija, kazali su predstavnici Studentskog zbora prilikom posjeta Orašju.

  Osluškujući brojna mišljenja,pitanja i prijedloge, Studentski zbor svake godine nastoji njegovati dobru i kvalitetnu komunikaciju sa studentima koji studiraju na dislociranim studijima van grada Mostara, ističe Marko Krpan glasnogovornik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.
  Marko Džoić koordinator za dislocirane studije Sveučilišta u Mostaru ističe da je posjet Orašju tradicionalan, a s Vitezom i Kreševom su ostvarili prve kontakte.
  – Studentski zbor je održao radne sastanke sa studentima u Orašju kao područje u kojem studira preko tisuću studenata, na kojima su po prvi puta izabrani novi studentski predstavnici,a sve u svrhu još čvršće i kvalitetnije komunikacije sa studentima dislociranih studija. „Izuzetno smo zadovoljni velikim odazivom,dogovorenim projektima i brojnim novim poznanstvima koji su rezultirali bogatom i sadržajnom komunikacijom, a to je najbolji pokazatelj zainteresiranosti studenata sa dislociranih studija. Čuli smo i za određene poteškoće u fazama nastave i svakako moramo raditi na njihovom otklanjanju. Nadamo se da će studentski predstavnici raditi dobar posao kako bismo svi zajedno unaprijedili kvalitetu studiranja u Orašju,Vitezu i Kreševu.“,izjavila je Janja Marušić,predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti