Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 02.-08.11.2015 godine

  Najčitanije

  Dana 02.11.2015 godine u 14.00 sati se na križanju VII i VIII ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost  prolaska uzrokovala  47 godišnja Zelenika iz Vinkovaca protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 15.20 sati se na križanju  IX i XIV ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovala 31 godišnja Salihovićka iz  Orašja protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 18.25 sati se  u Omladinskoj ulici u Tolisi dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan kombajn.Očevidom je utvrđeno da je  istu  krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta  uzrokovao 42 godišnji Lučić iz Ugljare  protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 11.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu izazivanja požara  na stambenom objektu  u Donjem Svilaju. O istom  su upoznati pripadnici vatrogasnih postrojbi i dežurni istražitelj koji je na licu mjesta zatekao   u požaru preminulu  92 godišnju Grgićku. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu zadesne smrti te tijelo preminule predao obitelji radi ukopa.

  -istog dana u  13.10 sati se  na parkiralištu tržnog centra „Siti In“ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama

  -dana 03.11.2015 godine u 02.30 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu  oštećenja pmv vlasništvo 53 godišnjeg Krištića  iz Zagreba .O istom je  upoznata patrola PS Domaljevac-Šamac koja je obavila očevid prometne nezgode  koim je utvrdila da je vozilo oštećeno  naletom na udarnu rupu na  magistralnoj cesti Orašje-Šamac u Grebnicama.

  -istog dana u 10.15 sati PS Orašje je zaprimila  prijavu razmirica oko međe  u Boku. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 26 godišnjeg M.K. iz Boka.

  -dana 04.11.2015 godine u 16.50 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda koju je nepravilno  izvodeći radnju vozilom,parkiranje, uzrokovala 48 godišnja Junačko iz  Drenja protiv koje će patrola prometne policije PU Odžak nakon obavljenog očevida provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 15.50 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu susjedskih razmirica u ulici Matije Gupca u Domaljevcu. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje  suprostavljene susjede Josiće..

  .U tijeku izvještajnog  period  ,od 02.-08.11.2015 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __0___prijava kaznenih djela.                                                                                                 

  __6___prijava prometnih nezgoda.

  __0___prijava narušavanja JriM.

  __3___prijave ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 02.-08.11.2015 godine smo zaprimili sveukupno   ___9__prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

                    

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                  Josip Dominković

                                                                                                      Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti