Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 04.-10.06.2018.g.

  Najčitanije

  Dana 05.06.2018 godine u 08.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razbijanja stakla na prozoru  obiteljske kuće  vlasništvo 53 godišnjeg Cvijanovića iz Bukove Grede.  O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje  koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 06.06.2018 godine u 20.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu nezakonite sječe ukrasnih stabala vlasništvo  67 godišnje B.N. iz Ugljare od strane sina prijaviteljice 46 godišnje H.B. iz Ugljare. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je protiv izvršitelja KD poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila  na magistralnoj cesti M 14.1  u Donjem Svilaju. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je  obavila očevid i poduzela zakonom predviđene mjere.

  -dana 07.06.2018 godine u 07.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u poljoapoteku  poduzeća „ Bosanac“ u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u vremenu od 08-11.00 sati službenici PS Orašje su asistirali djelatnicima JP“Komunalac“ na velikoj tržnici u Orašju što je proteklo bez incidenata.

  -istog dana u vremenu od 10.20-15.30 sati službenik PS Odžak je vršio pratnju duševno bolesne osobe  na psihijatriju  u Tuzlu.

  -dana 08.06.2018 godine u 17.50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu krađe šume vlasništvo  obitelji Tadić  iz Novog Grada. O istom je upoznata patrola PS Odžak  i dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji su ubrzo pronašli izvršitelja  protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 21.05 sati  PS Orašje je zaprimila ponovnu prijavu provale u poljoapoteku  u poduzeću „Bosanac „ u  Orašju . O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 14.35 sati  PS Odžak je zaprimila prijavu pružanja pomoći  u prometnoj nezgodi  povrijeđenoj  ženskoj osobi koja je povrede zadobila kao vozač bicikla. O istom je upoznata patrola prometne policije koja će protiv odgovorne za nezgodu sukladno težini povreda poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 09.06 2018 godine u 02.20 sati JRiM je lupanjem staklenih  boca u motelu „Leo“ u Ugljari narušio S.S. iz Živinica protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 19.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu familijarnih razmirica u Bukovoj Gredi. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je suprostavljene rođake upozorio na ponašanje.

  -dana 10.06.2018 godine u 19.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  susjedskih razmirica u Grebnicama . O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom  osnovu upozorio na ponašanje 53 godišnje Špionjaka iz Grebnica.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 04.-10.06.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __5__prijava  kaznenih djela, prijavljeni sa sasvim razliti sadržaji.

  __2__prijave prometne nezgode uglavnom uzrokovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom.

  __1__prijavu narušavanja JRiM, koji je narušen razbijanjem staklenih boca u motelu „Leo“ u Ugljari.

  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __4__prijave ostalih događanja, prijavljene su pružene asistencije policijskih službenika kao i susjedske i familijarne razmirice. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 04.-10.06.2018 godine smo zaprimili sveukupno tek __12__ prijava    za kompletno područje Županije Posavske što i dalje možemo smatrati sigurnim tjednom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti