Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 05.-11.12.2016 g.

  Najčitanije

  Dana 05.12.2016 godine u 11.10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu otuđenja  3 drvene bandere dužine po  10 metara. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 06.12.2016 godine u 13.20 sati se u II Ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala  2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je obavila očevid te utvrdila da je nezgodu izvodeći nepropisno radnju vozilom,polukružno okretanje,uzrokovala 54 godišnjakinja iz Cerne  protiv koje će biti  proveden prekršajni postupak.

  -dana 07.12.2016 godine  u 07.00 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi teško povrijeđenom 61 godišnjem Đukiću  iz Domaljevca. O istom je  upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da su u nezgodi sudjelovali  jedno NN vozilo i navedeni biciklista  te da se vozač sa vozilom udaljio sa lica mjesta a da imenovanom povrijeđenom biciklisti nije ukazao  pomoć. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.20 sati se  u ulici Posavskih Branitelja u Domaljevcu dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno parkirano tmv i pmv kojim je upravljao  te nepropisnim kretanjem u natrag uzrokovao prometnu nezgodu 63 godišnji M.P. iz Domaljevca protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -dana 08.12.2016 godine u 19.40 sati  PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na parkiralištu trgovačkog centra „City in „ u Orašju. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da su u nezgodi sudjelovala 2 pmv a da je istu  nepropisno se krećući u natrag uzrokovala 36 godišnja L.V. iz Tolise protiv koje će i zbog napuštanja lica mjesta  prije razmjene podataka biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 14.20 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su  sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana  Odjel za istrage Sektora kriminalističke policije MUP-a Ž.P. je zaprimio  prijavu KD“Spolnog odnosa sa nemoćnom osobom  u Orašju. O istom je upoznat nadležni inspektor koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 09.12.2016 godine u 09.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja skupocjenog mobitela marke „Samsung galaxi „ vlasništvo malodobnog Dominkovića iz Tolise. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje  koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 11.12.2016 godine u 01.12 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JRim  u obliku fizičkog razračunavanja u ug.objektu“Exit“ koji se nalazi u sklopu stadiona u Orašju. O istom je  upoznata patrola PS orašje koja je potvrdila navode prijave te utvrdila da su  u tuči sudjelovale 4 muške osobe od kojih su 3 zadobile tjelesne povrede a na ug.objektu je pritom razbijen stakleni  izlog. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će protiv sudionika u tuči sukladno težini povreda i oštećenju objekta poduzeti zakonom predviđene mjere.

  U tijeku izvještajnog  perioda  u vremenu od 05.-11.12.2016 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __4___prijave kaznenog djela, zaprimili smo prijave različitih sadržaja.

  __5___prijava  prometnih nezgoda,najčešće uzrokovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom.

  __0___prijavu narušavanja JriM

  __0___prijava ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 05.-11.12.2016 godine smo zaprimili sveukupno  tek  ___9 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske. 

       

                                                                                                                                                                 

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti