Više

  Tjedni pregled dnevnih događanja za period 13.-19.01.2020. godine

  Najčitanije

  Dana 13.01.2020. godine u 07.48 sati PS Odžak je zaprimila prijavu oštećenja dvorišne ograde vlasništvo obitelji Knežević iz Potočana. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je otpočela potragu za nesavjesnim vozačem nepoznatog pmv koji se nakon kontakta sa dvorišnom ogradom udaljio sa lica mjesta, a da o događaju i nastaloj šteti nije obavijestio policijsku stanicu Odžak niti vlasnika iste, Nakon utvrđivanja identiteta patrola će protiv navedenog provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 12.08 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Titovoj ulici u Odžaku. U istoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 16.01.2020. godine u 08.40 sati istražitelji kriminalističke policije PU Odžak su na nasipu u Donjem Svilaju zatekli 14 migranata, muškog spola starosti od 20-29 godina s područja Iraka i Kurdistana. O istom je upoznat inspektorat za strance koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u vremenu od 09-11.00 sati policajac u zajednici je asistirao komunalnim redarima općine Orašje i javnog poduzeća “Komunalac“ na velikoj tržnici u Orašju što je proteklo bez incidenata.

  -dana 17.01.2020. godine u 15.00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu narušavanja jrim izvršenog od strane 52 godišnjeg J.P. iz Pruda protiv koga će patrola PS Odžak provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 21.53 sati PS Odžak je ponovno zaprimila prijavu narušavanja jrim od strane već imenovanog 52 godišnjeg J.P. iz Pruda koji je lišen slobode i zadržan. Protiv navedenog će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 09.40 sati se na GP Šamac dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno tmv kojim je upravljao 43 godišnji H.M. iz Kopica koji je tmv oštetio rampu na GP Šamac. Protiv navedenog će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 09.15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Novom Selu. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je istu krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta tmv uzrokovao 63 godišnji S.S. iz Bukvika protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 08.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja elektro i telefonskih kablova postavljenih na magistralnoj cesti M 1.8. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.30 sati se na križanju magistralne ceste M1.8 i XIV ulice u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 18.01.2020. godine u 23.30 sati se na parkiralištu trgovačkog centra“Maxi Cach and Cary“ u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo parkirano tmv vlasništvo navedenog trgovačkog centra i pmv kojim je upravljao 18 godišnjak sa inicijalima A. O. iz Matića protiv koga će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -dana 19.01.2020. godine patrola prometne policije PU Orašje je u prometu u alkoholiziranom stanju zatekla 24 godišnjeg Hasanovića iz Gradačca koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv navedenog će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 12.55 sati PS Odžak je zaprimila prijavu zaticanja preminulog brata u obiteljskoj kući u Potočanima O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti te tijelo preminulog predao obitelji radi ukopa.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 13.-19.01.2020. godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:
  __0__prijava kaznenog djela.
  __7__prijave prometnih nezgoda.
  __2__prijava narušavanja JRiM.
  __1__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.
  __1__prijava zatečenih migranata na području Županije Posavske.
  __2__prijava ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda, tj. u vremenu od 13.-19.01.2020. godine smo zaprimili sveukupno _13_ prijava za kompletno područje Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti