Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 13.-19.11.2017. g.

  Najčitanije

  Dana 13.11.2017 godine u 11.20 sati lišeni slobode 64 godišnji M.L. iz Novog Sela je predan službenicima sudske policije Županije Posavske.

  -istog dana nn osoba je predala policijskom službeniku PS Domaljevac-Šamac sanduk streljiva  koji je o istom obavijestio Civilnu zaštitu Županije Posavske  radi preuzimanja i uništenja istog.

  -istog dana u 18.37 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i  malodobni pješak na pješačkom prijelazu. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja će protiv vozača pmv 21 godišnje A.M. iz Odžaka sukladno težini povreda pješaka poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 14.11.2017 godine u 14.45 sati se u Gornjem Svilaju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedno tmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da je nezgodu uzrokovao vozač pmv 20 godišnji V.T.  iz Broda protiv koga  će sukladno težini povreda sudionika biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u 09.00 sati u Oštroj Luci. U istoj nezgodi su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 11.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu službenika Granične Policije prijelaza Orašje o lišenju slobode po operativnoj potrazi  MUP-a ŽP 34 godišnjeg D.P.  iz Boka. Imenovani je  preuzet i smješten u prostorije predviđene za smještaj osoba lišenih slobode.

  -dana 15.11.2017 godine PS Orašje je zaprimila prijavu zaticanja beživotnog tijela preminulog 56 godišnjeg M.P. iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti te tijelo preminulog predao obitelji radi ukopa.

  -istog dana u 11.10 sati pozornik PS Odžak je u Titovoj ulici u blizini kafea „Zirich“ zatekao u prosjačenju i skitnji 26 godišnju Osmanovićku iz Gradačca protiv koje je proveden prekršajni postupak.

  -istog dana PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u XI ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je nezgodu prouzrokovao NN vozač pmv kojim je oštetio parkirano pmv u istoj ulici. Nakon utvrđivanja identiteta nesavjesnog vozača patrola će protiv navedenog provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u vremenu od 12-13.50 sati službenici kriminalističke policije PU Orašje su temeljem naredbe Općinskog suda Orašje izvršili pretres obiteljske kuće i pratećih objekata koje koristi lišeni slobode 34 godišnji D.P. iz Boka.

  -dana 16.11.2017 godine u 21.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Živković iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u vremenu od 07.-11.00 sati službenici PU Odžak su provodili pojačanu kontrolu prometa lokalnog karaktera što je proteklo bez incidenata a o rezultatima ćemo Vas izvijestiti po prispijeću.

  -istog dana u vremenu od 08.20-08.45 sati službenici prometne policije PU Orašje su vršili pratnju kolone sjećanja za Vukovar do GP Orašje. Koristim priliku zaželjeti sudionicima sretan puta i podnošljivo vrijeme.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 13.-19.11.2017 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :
  __1___prijavu kaznenog djela.
  __4___prijave prometnih nezgoda.
  __1___prijavu narušavanja JriM.
  __0 __ prijava zatečenih u prometu u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po ovom osnovu.
  __7___prijava ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 13.-19.11.2017 godine smo zaprimili sveukupno _13 _ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

   

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti