Više

  Tjedni pregled dnevnih događanja za period 19.-24.11.2019. godine

  Najčitanije

  Dana 18.11.2019. godine u 10.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na križanju VII. i VIII. ulice u Orašju u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan motocikl. Očevidom patrole prometne policije je utvrđeno da je u nezgodi vozač motocikla 16 godišnji I.P. iz Donje Mahale zadobio teške tjelesne povrede. Nakon obavljenog očevida patrola je protiv odgovornog za nezgodu sukladno težini konstatiranih povreda poduzela zakonom predviđene mjere.

  -dana 19.11.2019. godine u 21.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Kostrču u kojoj su sudjelovala 2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je obavila očevid i utvrdila da je do nezgode došlo zbog nepropisnog mimoilaženja sudionika u nezgodi protiv kojih će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 11.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu familijarnih razmirica u Tolisi. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje 60 godišnjeg M.D. iz Tolise .

  -istog dana u 13.50 sati se u II. ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 20.11.2019. godine u 09.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na križanju VI i IX ulice u Orašju u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 21.11.2019. godine u 08.15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu sječe i krađe šume vlasništvo 72 godišnje Brnić iz Vrbovca. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Odžak koji je potvrdio navode prijave te će protiv izvršitelja kd Z.P. iz Vrbovca poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -dana 22.11.2019. godine u 21.30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu fizičkog napada i nanošenje lakših povreda u mjesnoj čitaonici u Novom Selu. O istom je upoznata patrola PS Odžak koja će protiv izvršitelja 50 godišnjeg I.D. iz Novog Sela sukladno težini konstatiranih povreda poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 12.25 sati patrola PU Orašje je tijekom redovite kontrole u prometu u alkoholiziranom stanju zatekla 50 godišnjeg P.K. iz Donje Mahale koji lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv navedenog će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 24.11.2019. godine u 18.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu vrijeđanja i omalovažavanja službenika PS Orašje tijekom kontrole u graničnom pojasu GP Orašje od strane 30 godišnje I.B. iz Maričinog Brda protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 19.-24.11.2019. godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

  __2__prijave kaznenih djela, različitih sadržaja.
  __4__prijave prometnih nezgoda, uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.
  __1__prijavu narušavanja JRiM koji je ponovno narušavan vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO tijekom vršenja službene dužnosti.
  __1__prijavu zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.
  __0__prijava zatečenih migranata na području Županije Posavske.
  __1__prijavu ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda, tj. u vremenu od 19.-24.11.2019. godine smo zaprimili sveukupno__9__prijava za kompletno područje Županije Posavske.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti