Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 21.-27.05.2018.g.

  Najčitanije

  Dana 21.05.2018 godine u 22.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razbojništva nad uposlenicom  kladionice „Sport Plus“ smještene  u VI ulici u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora kriminalističke policije MUP-a koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 23.05.2018 godine u 13.50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila   u ulici Muse Ćazima Ćatića u Odžaku. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je utvrdila da su u nezgodi sudjelovali jedno pmv i jedno tmv a da je nezgodu nepropisnim uključivanjem u promet uzrokovao vozač tmv 21 godišnji Terzić iz Slavonskog Broda koji se nakon kontakta  sa pmv udaljio sa lica mjesta a da sa oštećenom  nije razmijenio podatke  niti popunio europsko izvješće o nezgodama. Protiv imenovanog će biti poduzete zakonom predviđene  mjere. Koristim priliku pohvaliti patrolu prometne policije PU Odžak Vucić-Pandurević  zbog izvrsnog operativnog rada na terenu  po osnovi otkrivanja  sudionika , vozača, koji je uzrokovao navedenu nezgodu i zahvaliti se građanima na suradnju  i doprinosu  u otkrivanju ovog prekršitelja.

  -dana 24.05.2018 godine u 11.05 sati se na Graničnom prijelazu u Orašju dogodila prometna nezgoda koju je upravljajući mopedom uzrokovao 70 godišnji Knežević iz Ivankova protiv koga će patrola prometne policije  PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 09.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji Oršolić- Miličić u Tolisi koje je patrola PS Orašje upozorila na ponašanje.

  -dana 25.05.2018 godine u 09.00 sati patrola PS Orašje je u prosjačenju i skitnji na carinskom terminalu  u Orašju zatekla 35 godišnju Čauševićku  iz Rahića protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u vremenu od 10-16.00 sati službenici PU Odžak su osiguravali javno okupljanje građana pod nazivom „Dani sjećanja „ koje se održavalo u Posavskoj Mahaloj a koje je proteklo bez incidenata.

  -istog dana u 09.30 sati  PS orašje je zaprimila prijavu oštećenja stakla na ulaznim vratima garaže vlasništvo obitelji  Živković iz Orašja. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom  predviđene mjere.

  -dana 25/26.05.2018 godine službenici PU Orašje su provodili županijsku akciju pojačane kontrole prometa koja je protekla bez incidenata.

  -dana 26.05.2018 godine u 22.15 sati se na  benzinskoj crpki“AGS“  u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko  izvješće o nezgodama.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 21.-27.05.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __1__prijavu  kaznenog djela, prijavljeno je KD“Razbojništva.

  __3__prijave prometnih nezgoda.

  __1__prijavu narušavanja JRiM , prijavljeno je prosjačenje i skitnja.

  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __4__prijave ostalih događanja, prijavljeni su različiti sadržaji. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 21.-27.05.2018 godine smo zaprimili sveukupno tek __9__ prijava    za kompletno područje Županije Posavske što smatramo sigurnim tjednom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti