Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA Za period 26.02.-04.03.2018.g.

  Najčitanije

  Dana 26.02.2018 godine u 10.40 sati u prostorije krim policije PU Odžak je pozvana muška osoba sa inicijalima I.R. iz Odžaka nad kojim je ,zbog postojanja osnova sumnje da kod sebe posjeduje predmete  koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku , izvršen pretres kojim su pronađena 2 pisma u kojima se nalazi „heroin“. Imenovani je lišen slobode a protiv njega će biti poduzete i zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u vremenu od 12.15-14.30 sati temeljem naredbe Općinskog suda  Odžak istražitelji krim policije PU Odžak su izvršili pretres stana koji koristi muška osoba sa inicijalima Š.D. iz Odžaka kojim je pronađena veća količina raznih  opojnih sredstava . Imenovani je lišen slobode te će protiv njega biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.00 sati se na GP Orašje dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 tmv a koju je nepropisno skrećući uzrokovao 56 godišnji S.P.  iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 13.50 sati se na križanju ulica Bana Jelačića i Matije Gupca u Donjoj Mahaloj dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno tmv i jedno pmv. Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno da je istu nezgodu  uzrokovao nepropisnim skretanjem vozač pmv  43 godišnja R.K. iz Donje Mahale protiv koje će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 19.45 sati se u VII Ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Očevidom patrole prometne policije PU Orašje je utvrđeno daje istu nepropisno šlepajući neispravno mv uzrokovao 53 godišnji H.K. iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 13.20 sati se u Matićima dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedno tmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 28.02.2018 godine  u 16.30 sati se u Filipovića ulici u Boku dogodila prometna nezgoda koju je  krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta  uzrokovala 19 godišnja L.D.  iz Oštre Luke protiv koje će patrola prometne policije PU Orašje provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 14.10 sati se Vidovicama dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv.Sudonici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 01.03.2018 godine u 09.50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu provale u kuću vlasništvo obitelji Prodanović  iz Gornjeg Svilaja . O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Odžak koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -dana 02.03.2018 godine u 12.55 sati  PS orašje je zaprimila prijavu  da se na križanju VII i IX ulice u Orašju  oko 10.30 sati dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana  istražitelji kriminalističke policije PU Odžak su operativnim radom na terenu došli do spoznaje  da bi mogući počinitelji KD na štetu obitelji Prodanović iz Gornjeg Svilaja  mogli biti 25 godišnji J.S. iz Bebrine  ,RH, i 20 godišnji V.N. iz Bosanskog Broda  protiv kojih će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 03.03.2018 godine u 20.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska beživotnog tijela 54 godišnjeg Benkovića iz Ugljare. O istom je upoznat dežurni mrtvozornik koji je konstatirao činjenicu prirodne smrti te tijelo preminulog predao obitelji radi ukopa.

  -dana 05.03.2018 godine u 04.11 sati  PS Odžak je zaprimila prijavu narušavanja  JRiM u obliku reproduciranja preglasne glazbe  i galame u ug.objektu “ October“ u Odžaku. O istom je  upoznata patrola PS odžak koja je potvrdila navode prijave te će protiv 20 godišnjeg A.P.  iz odžaka provesti prekršajni postupak.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 25.02.-04.03.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila:

  __3__prijave  kaznenih djela, prijavljene su ponovno teške krađe i KD vezano uz zloupotrebu narkotika.

  __7__prijava prometnih nezgoda, uzorkovanih nepropisno izvedenim radnjama vozilom.

  __1__prijavu narušavanja JRiM koji je narušen vikom i reproduciranjem preglasne glazbe.

  __0__prijava zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __2__prijave ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 26.02.-04.03.2018 godine smo zaprimili sveukupno   __13__ prijava  za kompletno područje Županije Posavske što  možemo smatrati apsolutno sigurnim tjednom  iza nas.

                                                                                                   GLASNOGOVORNIK 
                                                                                                     Josip Dominković
                                                                                                     Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti