Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 28.05.-03.06.2018.g.

  Najčitanije

  Dana 28.05.2018 godine u 19.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica na relaciji  dvije susjede  u XXX ulici u Orašju.  O istom je upoznata patrola PS Orašje  koja je susjede Sejdić-Tukulj upozorila na ponašanje.

  -dana 29.05.2018 godine u 09.15 sati JRiM je u ulici Posavskih branitelja u Domaljevcu  tijekom redovne kontrole prometa  narušio  vrijeđanjem i omalovažavanjem OSO 60 godišnji I.B. iz Ugljare protiv  koga je proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 17.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu familijarnih razmirica u  III ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu upozorila na ponašanje sudionike u razmiricama 47 godišnjeg M.K. i 28 godišnjeg A.K. iz Orašja o čemu su sačinili i službenu zabilješku.

  -dana 30.05.2018 u 13.40 sati se u III ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv  i jedan motocikl. O istom je upoznata patrola prometne  policije PU Orašje koja je utvrdila da je nezgodu ne držeći dovoljan razmak između vozila uzrokovao vozač motocikla 24 godišnji Jusufović iz Orašja protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 19.50 sati se na magistralnoj cesti M 14.2 u Prudu dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao vozač motocikla 30 godišnji S.D. iz Orašja koji je u nezgodi zadobio tjelesne ozlijede. Protiv navedenog će sukladno težini povreda biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 31.05.2018 godine u 11.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pronalaska ukradenih stvari koje su pripadale vlasniku butika 47 godišnjem Figuru iz Štipa na tržnici u Orašju. O istom  je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom  predviđene mjere.

  -dana 01.06.2018 godine u 12.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila 31.05.2018 godine  u XIV ulici u Orašju u kojoj su sudjelovala 2 pmv  čiji su vozači razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -istog dana u 21.30 sati se na lokalnoj cesti u Vidovicama dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je do nezgode došlo zbog nepropisnog mimoilaženja obadva sudionika u nezgodi  protiv kojih će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 20.10 sati patrola PS Orašje je  zbog odbijanja da pristupi alkotestiranju lišila slobode  i zadržala do istrežnjenja vozača  31 godišnjeg I.L. iz Bošnjaka protiv koga je proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 20.30 sati se u Titovoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 02.06.2018 godine u 21.05 sati se u XIV ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao jedan motocikl i jedan malodobni pješak-dijete starosti 6 godina. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će protiv odgovornog za nezgodu sukladno težini povreda poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 22.05 sati se  u ulici Vladimira Nazora u Tolisi dogodila prometna nezgoda koju je  krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao vozač motocikla 42 godišnji O.P. iz Tolise protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 15.55 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu ometanja u radu uposlenice kladionice „Sport plus“ u  Domaljevcu. O istom je upoznata  patrola PU Orašje koja je navedene upozorila na ponašanje.

  -dana 03.06.2018 godine u 01.25 sati patrola PS Orašje je u prekoračenju radnog vremena zatekla ug.objekat „Sloga“ u Tolisi o čemu su sačinili službenu zabilješku koja će biti distribuirana nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -istog dana u 01.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu reproduciranja preglasne glazbe u ug.objektu“Sloga“ u Tolisi. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je potvrdila navode prijave te će protiv vlasnika  provesti prekršajni postupak.

  -istog dana u 03.35 sati PS Odžak je zaprimila prvu oštećenja parkiranog pmv ispred diskoteke „Mileniuma arena „ u Odžaku. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Odžak koja je poduzela mjere potrage za izvršiteljem protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

   

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 28.05.-03.06.2018  godine  operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila

  __1__prijavu  kaznenog djela, prijavljeno je oštećenje parkiranog pmv.

  __7__prijava prometnih nezgoda  najčešće uzrokovanih kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta.

  __2__prijave narušavanja JRiM, prijavljeno je vrijeđanje i omalovažavanje OSO tijekom vršenja službene dužnosti i reproduciranje preglasne glazbe.

  __2__prijave zatečenih vozača u alkoholiziranom stanju i lišenih slobode po istom osnovu.

  __4__prijave ostalih događanja, prijavljene su familijarne i susjedske razmirice te prekoračenja radnog vremena ugostiteljskih objekata. Na koncu tijekom analiziranog perioda  ,tj. U vremenu  od 28.05.-03.06.2018 godine smo zaprimili sveukupno tek __16__ prijava    za kompletno područje Županije Posavske što i dalje možemo smatrati sigurnim periodom iza nas.

  GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.Ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti