Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA ZA PERIOD 30.11-06.12.2015 godine

  Najčitanije

  Dana 30.11.2015 godine u 10.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu oštećenja plastenika vlasništvo obitelji Neretljak iz Boka . O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je obavio očevid te će poduzeti mjere potrage za izvršiteljima.

  -istog dana u 17.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi teško povrijeđenom pješaku 77 godišnjem I.L. iz O.Luke. O istom je  upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je u nezgodi sudjelovalo jedno pmv i navedeni pješak. Nakon obavljenog očevida patrola će protiv odgovornog za istu nezgodu sukladno težini povreda poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 15.45 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu  oštećenja pmv kojim je upravljao  24 godišnji Josić  iz Domaljevca. O istom je upoznata  patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da je oštećenje  na vozilu navedenog vozača nastupilo izlijetanjem  kamenja ispod kotača  vozila koje se kretalo magistralnom cestom pored trgovačkog centra  „Vinković“ ispred oštećenog. O istoj prijavi je imenovana patrola sačinila službenu zabilješku.

  -dana 01.12.2015 godine u 13.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe mobitela vlasništvo 33 godišnjeg Piličića iz Kotoro Varoši. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije  PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u  22.30 sati se u kružnom toku  na zaobilaznici u Orašju dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju  puta neregistriranim pmv uzrokovao  52 godišnji Dominković  iz Domaljevca protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 21.15 sati se na GP Šamac dogodila prometna nezgoda koju je krećući se traktorom marke Johnderer  u natrag uzrokovao  43 godišnji  Marković  iz Velike Kopanice protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 19.00 sati se  na Carinskom terminalu u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 TMV.Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 02.12.2015 godine u 16.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu obiteljskih razmirica u obitelji Živković u Kostrču. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu lišila slobode supruga  navedene obitelji protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

  -dana 03.12.2015 godine u 21.40 sati  se u Filipovića ulici u Boku dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan pješak. Nakon obavljenog očevida patrola prometne policije PU Orašje će protiv odgovornog za istu nezgodu sukladno težini povreda pješaka poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u vremenu od 06.30-11.30 sati  službenici PU Odžak su provodili pojačanu kontrolu prometa koja je protekla bez incidenata .Koristim priliku zahvaliti kontroliranim sudionica u prometu na korektnom ponašanju.

  U tijeku izvještajnog  period  ,od 30.11.-06.12.2015 godine  operativna dežurstva  organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :

  __2___prijave kaznenih djela.                                                                                                 

  __6___prijava prometnih nezgoda.

  __1___prijavu narušavanja JriM.

  __1___prijavu ostalih događanja.  Na koncu  tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 30.11.-06.12.2015 godine smo zaprimili sveukupno   ___10__prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.

                    

  GLASNOGOVORNIK

                                                                                                                          Josip Dominković

                                                                                                                Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti