Više

  TJEDNI PREGLED DNEVNIH DOGAĐANJA za period 31.10.-06.112016 g.

  Najčitanije

  Dana 31.10.2016 godine u 17.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u pmv i krađu  5 putovnica i bankovnih kartica  pored groblja u Vidovicama. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 11.00 sati  PU Odžak je zaprimila prijavu  vrijeđanja i omalovažavanja OSO putem „Facebooka“. O istom je  upoznata patrola PS Odžak koja će protiv korisnika profila provesti prekršajni postupak.

  -dana 01.11.2016 godine u 03.00 sati  patrola PS Orašje je zatekla u prekoračenju radnog vremena ugostiteljski objekat „S klub“ u Ugljari. O istom su sačinili službenu zabilješku koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

  -istog dana u 04.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći teško povrijeđenom 23 godišnjaku iz Kostrča  u diskoteci „S klub“ u Ugljari. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 04.20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu nestanka raznih  predmeta sa stolova tijekom narušavanja JriM u diskoteci“S klub“ u Ugljari. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo mjere potrage za otuđenim predmetima i dokumentima.

  -istog dana u 19.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja  novčanika sa novcem i dokumentima 18 godišnjeg Jahića iz Orašja a tijekom boravka na vašarištu u Donjoj Mahaloj. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog  dana u 19.30 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu razbijanja inventara u kladionici „BH play“  u Grebnicama. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JrIM  u Kopanicama. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je jrim  narušio 50 godišnji A.S.  iz Orašja  protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -istog dana u 15.05 sati se na magistralnoj cesti M 1.8 dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Učesnici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

  -dana 02.11.2016 godine u 02.15 sati se u Brodskoj ulici u Odžaku dogodila prometna nezgoda koju je krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta uzrokovao 20 godišnji Stažić iz Odžaka protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

  -dana 03.11.2016 godine  službenici PS Orašje su utvrdili poštivanje Uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje.

  -dana 03.11.2016 godine u 09.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću i otuđenje veće količine novca vlasništvo obitelji Brašnić iz Ugljare. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 09.30 sati se u II ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan pas. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.

  -istog dana u 13.25 sati se na križanju XIV ulice i magistralne ceste M 1.8 u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je potvrdila navode prijave,obavila očevid te otpočela potragu za nesavjesnim vozačem pmv koji se udalji sa lica mjesta prije razmjene podataka i popune europskog izvješća o nezgodama.

  -dana 04.11.2016 godine službenici policije PS Orašje su utvrdili poštivanje Uredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području općine Orašje.

  U tijeku izvještajnog perioda u vremenu od 31.10.-06.11.2016 godine operativna dežurstva organizacionih jedinica MUP-a su zaprimila :
  __6___prijava kaznenih djela.
  __4___prijave prometnih nezgoda.
  __2___prijave narušavanja JriM.
  __3___prijava ostalih događanja. Na koncu tijekom analiziranog perioda,tj. u vremenu od 31.10.-06.112016 godine smo zaprimili sveukupno ___15 __ prijava naših građana za kompletno područje Županije Posavske.                                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                                            GLASNOGOVORNIK
  Josip Dominković
  Mag.ing.prometa

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti